19 1

Privatlivspolitik

Jeg bekræfter, at jeg er bekendt med persondataforordningen, der trådte i kraft 25. maj 2018, og jeg bestræber mig på at opbevare oplysninger på forsvarlig vis.

Dette website ejes af Grethe Smedegaard – Happy Lifestyle, CVR: 41881208. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet eller køber ydelser, lagrer jeg data om dig.

Data anvendes til følgende formål Data indsamlet via nyhedsbrev anvendes til markedsføring på sociale medier samt til at sende dig nyhedsbrevet. Data indsamlet i forbindelse med køb anvendes alene til at levere og fakturere ydelsen.

Dataopbevaring og sletning af data Jeg opbevarer dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Disse oplysninger anvendes alene til det formål, de er indsamlet til, og de bliver slettet, når formålet er opfyldt eller ikke længere relevant.

Kategorier af personoplysninger Jeg lagrer og anvender følgende kategorier af personoplysninger: Almindelige personoplysninger, f.eks. fornavn og efternavn, adresse, e-mail, telefonnummer samt data om brug af digitale ydelser, herunder nyhedsbreve.

Kilder Jeg har fået dine oplysninger:

  • Direkte af dig via tilmelding til mit nyhedsbrev på hjemmesiden/mine landing-pages eller andre steder på internettet.
  • Direkte af dig i forbindelse med køb af produkter og ydelser.
  • Fra andre kilder, der er offentligt tilgængelige, f.eks. sociale medier.
  • En af mine databehandlingssystemer (Lumant,mailerlite).

Behandlingsgrundlag Jeg er nødt til at lagre disse oplysninger af en eller flere af disse årsager:

  • Min legitime interesse i at markedsføre min virksomhed.
  • For at jeg kan opfylde en kontrakt, som du er part i.
  • For at jeg kan overholde en retlig forpligtelse, f.eks. i henhold til bogføringsloven.

Modtagere Jeg kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder: Jeg har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er min garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger:

  • Stripe til betaling af produkter og ydelser.
  • Terapeutbooking, Lumant, Mailerlite til håndtering af booking og køb af produkter og e-mailnyhedsbreve.
  • Mailerlite til håndtering af mailadresser til udsendelse af nyhedsbreve.

Opbevaring Jeg opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt:

I forbindelse med nyhedsbreve: Så længe du modtager markedsføringsmateriale og ikke har trukket et afgivet samtykke tilbage; og såfremt jeg ikke er forpligtet til at opbevare personoplysningerne fx i forbindelse med en retlig forpligtelse.

I forbindelse med køb af ydelser eller produkter: I forbindelse med levering af mine produkter og ydelser vil jeg opbevare dine personoplysninger i op til 5 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, medmindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode, som f.eks. fordi du har adgang til et online produkt, du har købt.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke personoplysninger jeg ligger inde med om dig. Hvis der er fejl i de oplysninger jeg har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring, kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail (afmelding sker nederst i mailen). Jeg har ved sign-up bokse tydeliggjort, at når man giver mig sin emailadresse, skriver man sig samtidig op til mit nyhedsbrev. Man kan altid afmelde sig i bunden af alle mine nyhedsbreve.

Jeg opbevarer emailadresser i Mailerlite som overholder GDPR’s retningslinjer.

Cookiepolitik

Grundlæggende
Ved besøg på dette website, bliver der indsamlet oplysninger om dig, der bruges til at tilpasse og forbedre indholdet på hjemmesiden og annoncering. Ønsker du ikke, at der bliver indsamlet disse oplysninger, anbefaler jeg, at du sletter dine cookies (se vejledning om, hvordan du gør det her) samt undlader at bruge websitet mere. Det er uddybet nedenfor, hvilke informationer der bliver indsamlet, formålet med informationerne og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
”Cookies” er en tekstfil, som bliver gemt på din mobil, computer eller lignende. Det har til formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne optræde hyppigere og blive mindre relevante for dig. Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der er præciseret i oversigten nederst på denne side. Du kan som sagt også slette eller blokere for cookies. Vejledningen finder du her: [http://minecookies.org/cookiehandtering](http://minecookies.org/cookiehandtering). Website ejeren kan ikke hjælpe dig med cookies eller sletning heraf.

PERSONOPLYSNINGER
Hvad er personoplysninger?
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter dette website, bliver disse informationer indsamlet og behandlet. Det sker for eksempel, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, er med i konkurrencer, besvarer undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, anden brug af services eller foretager et køb på websitet. Det er typisk følgende oplysninger, der bliver indsamlet og behandlet: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din mobiltelefon, tablet eller computer, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandler websitet desuden: Navn, telefonnummer, adresse, e-mail-adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Formålet med at indsamle oplysningerne
De oplysninger, der bliver indsamlet, bruges til at identificere dig som bruger, at registrere dine køb og betalinger, vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Det kan f.eks. være at sende nyhedsbrevet til dig. Herudover bliver oplysningerne anvendt til at optimere services og indhold på hjemmesiden.

Sikkerhed
Der er selvfølgelig lavet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger på nogen måde enten hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Hvor længe opbevares informationerne?
Det er ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvor længe informationerne opbevares eller hvornår de bliver slettet. Generelt kan siges, at oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og de bliver slettet, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

Videregivelse af informationer
Data om din brug af websitet, geografisk placering, alder, køn, videregives kun til tredjeparter i det omfang, disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” nedenfor. Oplysningerne anvendes til statistik for webstedet. Tredjeparter med adgang til opbevaring og behandling af data, behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Klager og oplysning om personoplysninger
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: hej@grethesmedegaard.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ejer af websitet
Websitet ejes og udgives af:
Grethe Smedegaard
Thorslundsvej 2b
5000 Odense C
Email: hej@grethesmedegaard.dk

Tredjeparter
Tredjeparter med adgang til cookies og information om brug af dette site: Personoplysninger relateret til cookies anvendes i Google Analytics og Facebook Pixel, som jeg bruger til markedsføring via Facebook adds som sikrer dine personlige oplysninger via deres databehandleraftale. Google Analytics har ikke hjemmel til at bruge cookie-data til andet end min statistik.

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

Her bruges:

  • Complianz | GDPR/CCPA cookie samtykke
  • Elementor

Læs mere om min cookiepolitik HER

Grethe Smedegaard – Happy Lifestyle | Thorslundvej 2 B, 5000 Odense C | hej@grethesmedegaard.dk | CVR 41881208 | Copyright 2020-2024

Scroll to Top