19 1

Skønt at se dig her!

Mød Grethe Smedegaard – Din personlige mentor coach

Mit navn er Grethe, og jeg står bag Grethe Smedegaard Coaching. Som mentor og coach ser jeg det som min fornemmeste opgave at se hele dig. Jeg ser alle dine talenter og får dig til at se mulighederne, selv når du ikke selv kan få øje på dem. Jeg er dit personlige heppekor hele vejen.

om Grethe Smedegaard
grethe

Jeg har selv haft både coaches og mentorer ind over min forretning og min egen udvikling. Havde jeg ikke haft dem med på sidelinjen, var jeg ikke kommet så langt i min forretning i dag. Jovist, jeg er selv coach, men jeg har også brug for støtte og sparring. Især da jeg rebrandede mit firma i april 24.

Jeg har fundet ud af, at noget af det allervigtigste for at lykkes med mine mål er at være i de rette omgivelser og med de rette personer… Jeg kalder dem min personlige bestyrelse.

Omgivelserne påvirker dig mere, end du tror. Det er nemlig ikke altid vores kæreste eller nære venner, der forstår de drømme, vi har, og livet som selvstændig. De nære relationer vil jo gøre alt for at beskytte os.

Derfor er det så værdifuldt at have nogen på din rejse, som virkelig forstår dine ambitioner og kan hjælpe dig med at navigere gennem udfordringerne. Jeg er her for at støtte dig, heppe på dig og guide dig til at finde og realisere dit fulde potentiale. Sammen skaber vi et solidt fundament for din succes, uden at du behøver at gå på kompromis med dine værdier eller din personlige frihed.

Den private eller professionelle mig!

Allerførst giver jeg dig muligheden for at vælge om du vil læse om den private mig eller min professionelle mig!

Hvis du kun er interesseret i mig i forhold til din virksomhed så klik HER 

Er det mine uddannelser så klik HER
Eller læser du bare videre.

Min mission

Min mission er at være din støtte, din guide og din fortaler på rejsen mod at stå stærkt i dig selv.
Jeg er her for at hjælpe dig med at overvinde de forhindringer, der kan holde dig tilbage fra at forfølge dine dybeste drømme og ønsker.

I mit hjerte brænder en flamme for at hjælpe dig med at genopdage og omfavne dine autentiske styrker.
Jeg tror på, at det er ved at genopdage og omfavne disse styrker, at du kan opnå tillid til dig selv og til livet omkring dig.

Mit mål er at udstyre dig med den nødvendige klarhed, mod og dedikation til at træde ind i dit liv og din virksomhed med en følelse af formål og sikkerhed.
Jeg tror på, at når du er forankret i din egen autenticitet og indre styrke, kan du virkelig blomstre og realisere dit fulde potentiale – og dermed frigøre dig fra byrden af at skulle please andre.

Mine værdier

For at du ved hvem hende den altid glade kvinde bag firmaet er vil jeg gerne dele en del af mit private jeg med dig – Nemlig mine værdier.

Autencitet, ærlighed og hjertevarme er fundamentet i alt, hvad jeg gør. Jeg tror på styrken af ægte forbindelser og den kraft, det giver os til at skabe meningsfulde forhold, både personligt og professionelt.
Min familie er min grundpille, og nærvær i øjeblikket er mit mantra. Tillid og troen på det bedste i andre er mit kompas gennem livets rejse. Så lad os sammen skabe et rum fyldt med kærlighed, tillid og vækst. Velkommen til min verden, hvor autenticitet og hjertevarme er nøglen til at skabe livets magi.

a

Nærvær, latter og personlig vækst

Jeg arbejde altid ud fra din konkrete situation for på den måde får du værktøjer der virker på den situation du står i.

Jeg inddrager mig selv og min livserfaring fordi jeg ved når vi føler os trygge, bliver mødt, rummet og forstået åbner der sig en verden hvor der er grundlag for healing og læring.

Som din mentor er jeg lattermild, fordomsfri og lyttende

Jeg er en der zoomer helt ind på dig og er et nærværende kærlig rum hvor du kan læsse af og få nye indsigter.

Du vil også opleve vi slår en skraldlatter op midt i det svære, de dybe erkendelser – og sådan kommer vi igennem det der er pissehårdt…

Hjerte- og mavefornemmelse

Min passion er at hjælpe mennesker til at skabe det liv de ønsker og som er fyldt med kærlighed både ude- og indefra kommende. 

Jeg arbejder med hjertet og mavefornemmelsen, fordi jeg tror på, at det er den mest autentiske måde at hjælpe dig til et liv med:

  • At finde kærlighed til dig selv og andre
  • At sige fra når dine grænser bliver overskredet
  • At gå efter det liv du drømmer om at leve
  • At leve et godt liv trods de mange udfordringer

Jeg er her for at støtte dig på din rejse mod et liv fyldt med kærlighed, lykke og nærvær hvor du føler dig tryg og elsket

a2

10 "Fun Facts" der beskriver mig mere end ord!

energiflow

Min iværksætterrejse

Min iværksætterhistorie startede ikke som en åbenlys vej. Drømmen om at blive selvstændig har altid været der, men hver gang jeg overvejede det, blev jeg mødt af janteloven og tvivlen. Det ændrede sig, da jeg blev single og gik på en dyb indre rejse. Jeg sagde til mig selv: “Ingen skal fortælle mig, hvad jeg kan og ikke kan – det er mit liv.” Så tog jeg en kostvejlederuddannelse og åbnede Happy Lifestyle den 1. januar 2021. Navnet kom fra min kloge datter, der sagde: “Det er sådan, du lever.” Og sådan blev det.

Men det viste sig, at det at starte virksomhed ikke var en let opgave. Jeg opdagede hurtigt min styrke i det tekniske og hjalp også mange selvstændige med udfordringer, der tog mig en time, men som de brugte dage på. Når hjælpen så skulle den anden vej ja så var det som om de glemte jeg havde hjulpet dem.
Jeg har mødt modgang, forargede blikke, janteloven og jeg har kravlet op af bakker, nydt succesen på toppen for derefter at kure helt ned igen. Men jeg har aldrig fortrudt et sekund at jeg blev selvstændig. Jeg ELSKER at være selvstændig og at se folk shine efter forløb hos mig.

Jeg har i den grad været vidt omkring. Jeg har dækket alt fra kostvejledning til coaching og rygestop (som jeg stadig gør lidt i og er pissegod til). Jeg troede på samarbejdspartnere, for så at blive brændt af men det gjorde at jeg indså, at jeg selv kan gå vejen. Idag har jeg nogle samarbejdspartnere men det er mig der vælger dem jeg ved at jeg kan stå 110 % indenfor og som gavner dig til at få endnu mere succes.
I 2024 besluttede jeg mig for at starte en podcastkanal, hvor jeg hver måned taler om det, vi ikke taler om, og opfordrer alle til at bidrage med input. Jeg laver nu forløb om forår for private og om efteråret for selvstændige. Begge handler om at stå stærkt i sig selv og i livet og finde de mennesker, der spiller en positiv rolle i at du kan shine.

Dette var min ultrakorte iværksætterrejse, og det er derfor, jeg kan hjælpe dig. Der er ingen grund til, at du skal sidde fast i de dale, jeg har været i, eller skal bestige de bjerge, jeg har klatret uden held. Lad mig guide dig på din rejse mod en lysere fremtid.

coach
mentor
coach
soloselvstændig

Grethe Smedegaard – Happy Lifestyle | Thorslundvej 2 B, 5000 Odense C | hej@grethesmedegaard.dk | CVR 41881208 | Copyright 2020-2024

Scroll to Top