ikon

Mentorforløb 1:1

Hjerte i front, vejledning i dybden

bunden

Min egen nøgle til succes:

At bringe hjertet og min intuition med i alt, hvad jeg foretager mig!
I mit hjerte er der aldrig nogen tvivl om, hvem jeg er, hvordan jeg optræder, hvad jeg formidler, og hvem mine drømmekunder er. Aldrig.
Hvorfor?
Fordi jeg er min virksomhed og mit personlige brand – det er hele mig. Min historie, min rejse, mine værdier og mit formål med min business er krystalklare. Det lærer jeg også dig når vi snakker 1:1 om din drøm, dig og din fremtid.

Driv business med hjertet

Jeg ønsker at lære dig, hvordan du bygger dit eget firma op med hjertet som omdrejningspunkt. Hvordan du leder dit lille hjertebarn med hjertet, så du kan sælger dine produkter og ydelser, samtidig med at du lever et rigt liv med dine kære og det, du elsker at lave og i harmoni med dine udfordringer. Du lærer også at du undgår de samme faldgruber, jeg selv faldt i da jeg startede op.

For tro mig jeg har været igennem ALLE faldgruber du som selvstændig kan støde på! Været igennem følelser som opgivenhed, håbløshed, tristhed og frustration. Dem er der jo ingen grund til du laver…(det har jeg gjort rigeligt)

håb
skov

Vi vil sammen udforske din unikke identitet, din autentiske stemme og de værdier, der driver dig. Jeg vil guide dig via de spirituelle evner jeg har og min intuition til at skabe et firma med hjertet der er en ægte forlængelse af dig selv og din passion. Vi vil finde den bedste måde at formidle dit budskab på, så det resonerer dybt med dine ideelle kunder og skaber en dyb forbindelse.

Sammen vil vi udforske, hvordan du kan skabe en harmonisk balance mellem dit arbejde og dit helbred samt familieliv. 

Jeg vil give dig værktøjer og strategier til at håndtere tiden effektivt og skabe en meningsfuld balance, så du kan nyde både professionel succes og bruge de evner jeg ved du har!.

Jeg tror på, at du kan skabe et firma, der afspejler din autentiske essens og bringer værdi til verden. Lad mig vise dig vejen til at skabe et firma, der er helt og holdent dit eget, og som blomstrer på alle niveauer.

Kontakt mig i dag, og lad os begynde rejsen mod at bygge din  hjertevarme virksomhed. Sammen vil vi skabe noget fantastisk, som du vil elske, og som vil berige dit liv på alle måder.

For ingen siger at man skal arbejde 24/7, 37 timer eller skal knokle røven ud af bukserne for at bidrage til arbejdsmarkedet. Slut med kassetænkning.. 

Hos mig gør vi det anderledes!

Hvorfor er det anderledes hos mig? Jo det skal jeg sige dig min ven… Autencitet hele vejen igennem for jeg er mig og jeg fucker up, drikker champagne og griner højt.

Jeg arbejder nemlig først og fremmest med at skabe dit eget selvbillede så du står stærkt når stormen raser.
Bagefter arbejder jeg med hvordan du kommer derhen!
Hvilke redskaber du skal bruge! Og jeg er lige ved din side hele vejen.

Jeg tror nemlig ikke på der findes en færdig pakke jeg bare kan give dig og så er du i mål.

Jeg tror mere på bevidstheden om at du kan få det liv du går og drømmer om hvad enten det er et røgfrit liv, slankere liv eller det er at starte din virksomhed op med balance i familie og arbejdsliv så indebærer det, at jeg ikke lader eksterne strategier og metoder styre vores snak.

At jeg i stedet lader min intuition, min personlige power og min energi styre hvilke redskaber du har brug for så du står stærkt i dig selv.

vil du vide mere om min egen historie så læs med HER

om mig tæer i sand

I 1:1 heart-centered samtaler arbejder vi med:

heart
 • Selvsabotage, succesbomben og salgsmindsettet
 • Dig og din business
 • Din autentiske kerne som selvstændig
 • Dit brand og dig
 • Hvad der fucker dig op
 • Din indre powerkerne
 • Universets kræfter

Du kommer kort sagt til at arbejde dybt, intens med dit firma (og dig) således du er klar til at vise verden hvem faen du er.

Det her får du på 1:1 heart-centered

ONLINE MØDER PÅ ZOOM

Her arbejder vi effektivt og tager fat på elefanten i rummet.
Jeg går direkte til kernen, så du ikke spilder din tid.
Dette er det sted, hvor du vil få en eller to, måske endda tre opgaver, der vil hjælpe dig med at nå dine mål endnu stærkere.

UBEGRÆNSET CHAT VOXER

Mandag til fredag fra 10-14 har du ubegrænset adgang til at skrive til mig via Voxer, når du har brug for min hjælp. Jeg er her for at guide, støtte og hjælpe dig med at nå dine mål.
Jeg er her for dig og for at sikre, at du har den nødvendige støtte, når du har brug for det. Uanset om du har spørgsmål, har brug for rådgivning eller ønsker at dele dine fremskridt, er jeg her for at lytte og guide dig.

FEEDBACK OG INPUT

Jeg giver dig altid ærlig feedback og input, så du kan blive endnu bedre. Det er både gennem vores samtaler, skriftlige kommunikation eller endda lydbeskeder. Jeg mener oprigtigt, at ærlighed er nøglen til din personlige og faglige udvikling, og jeg vil aldrig give dig en bjørnetjeneste ved at undlade at være ærlig.

MASSER GRIN & HUMOR

Jeg sætter stor pris på humor og grin i mine samarbejder med kunder. Selvom vi arbejder hårdt og er fokuseret på dine mål, er det vigtigt for mig at skabe en afslappet og positiv atmosfære, hvor vi kan nyde nogle gode grin sammen. Humor kan bringe glæde, lette spændinger og skabe en god stemning i et samarbejde.

Mit fokus i dette forløb er udelukkende på dig. Det er også grunden til, at jeg ikke tager mange 1:1 forløb. Du fortjener min fulde opmærksomhed, og du fortjener at have din drøm i centrum. Når vi indgår et samarbejde, kan du være sikker på, at jeg er 100% fokuseret på dig og ikke bliver distraheret af andres materiale. Du er min “stjerne”, og det er dig, jeg retter min opmærksomhed imod, når vi arbejder sammen.

Jeg værdsætter den tillid, du har vist ved at vælge mig som din mentor, og det er mit ansvar at sikre, at du får den bedst mulige støtte og vejledning. Jeg er her for at hjælpe dig med at forfølge dine drømme og nå dine mål, og jeg vil være tilgængelig og dedikeret til din succes.

Så lad os gå på denne rejse sammen, hvor du er i centrum. Jeg ser frem til at være din støtte og guide på vejen mod din succes. Sammen vil vi skabe en dybdegående forbindelse og bevæge os mod at realisere dine drømme.

Du kan investere i 1:1 Heart-centered og dermed i dig selv

vip forløb

Onlineforløbet "Fra kasse til frihed"

Få en fast mentor med på rejsen til succes i din business.

Du kan vælge om du selv vil tilrettelægger dit forløb eller i samråd med mig med det de POWER TASK der giver mening for dig incl øvelser og efterfølgende mentor sessioner med opgaver, opfølgning og feedback.

working brunch

Working Brunch 4 timer

Få en unik mulighed for at få det komplette overblik over din virksomhed under vores 4 timers session, hvor vi spiser brunch og lægger en strategi. Jeg vil give dig mine inputs til din vision og strategi samt diskutere eventuelle udfordringer, der har bremset dig i at nå dine mål hidtil. Lad os sammen tage din virksomhed til nye højder!

Vi mødes på en cafe centralt i Odense hvor det er nemt at komme til, både med bus, tog og bil.

 • Inkl worksheet til forberedelse af mødet
 • Inkl brunch, kaffe/the og juice

4.995,- kr + moms

online session

1 TIMES ONLINE MENTOR SESSION

Vi afholder en online session via Teams, hvor vi kan snakke om alt fra strategi og succes til universets kræfter m.m. Samtidig tilbyder jeg coaching i mindset, selvsabotage og lignende.
Lad os sammen skabe succes for dig!

inkl. worksheets

1.495,- kr + moms

klippekort

MENTOR KLIPPEKORT - 7 x 1 TIME

Få 7 online sessioner via Teams, som du kan fordele over 12 måneder efter dit ønske. Disse klip kan også bruges som mailsessioner, hvis du ønsker feedback på hjemmeside, salgssider, hvad universet vil dig eller lignende.

Indeholder:

 • 7 online sessioner á 1 time
 • Worksheet til forberedelse mellem hver session

7.995,- kr + moms

Scroll to Top