Mindset Mentor

/*! elementor - v3.17.0 - 08-11-2023 */ .elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(--spacer-size)}.e-con{--container-widget-width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(--container-widget-width,var(--spacer-size));--align-self:var(--container-widget-align-self,initial);--flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container{height:100%;width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(--container-widget-height,var(--spacer-size))}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty{position:relative;min-height:22px;min-width:22px}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon{position:absolute;top:0;bottom:0;left:0;right:0;margin:auto;padding:0;width:22px;height:22px}
/*! elementor - v3.17.0 - 08-11-2023 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px}

Grethe Smedegaard

Mindset Mentor og Behandler

/*! elementor - v3.17.0 - 08-11-2023 */ .elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-stacked .elementor-drop-cap{background-color:#69727d;color:#fff}.elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-framed .elementor-drop-cap{color:#69727d;border:3px solid;background-color:transparent}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap{margin-top:8px}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap-letter{width:1em;height:1em}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap{float:left;text-align:center;line-height:1;font-size:50px}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap-letter{display:inline-block}

For dig der gerne vil leve og handle med hjertet og have balance i livet

stranden

DU er fucking fantastisk!

Du hører ikke til i en kasse! Lad dit hjerte skinne gennem dit unikke firma og skab en autentisk forbindelse med kunderne.

Jeg ønsker af hele mit hjerte at bruge mit holistiske menneskesyn til at hjælpe dig med at bringe dine evner ud i verden og starte din egen virksomhed op. Min mission er at støtte dig i at skabe en virksomhed drevet med hjertet, der forbinder dig dybt med dine ideelle kunder, en virksomhed der giver plads til familie, helbred og en indre ro, så du kan leve et fantastisk liv af din forretning.

Din Autentiske Stemme

Hele hemmeligheden handler om DIG!
I hele hemmeligheden bag at skabe en succesfuld business ligger dine overvisninger, din vilje og din energi/tro.
TROR du på at du er fantastisk?
TROR du på at du har noget at bidrage med?
TROR du på verden mangler dine evner?
TROR du på at din energi og udstråling er den magiske algoritme, der tiltrækker og fænger dine kunder.
Alt sammen på dine præmiser, dig som kaptajn og styrmand for du ved hvad der føles rigtig for dig!

Sammen vil vi dykke ned i din autentiske stemme, din dybfølte passion og dit formål. Vi vil afdække de kerneværdier, der skal definerer dit firma, og skabe en ægte fortælling og en visuel stil, der tiltrækker dine ideelle kunder.

bænk

Sammen vil vi arbejde på at du tager styringen i DIT LIV, der ikke blot handler om at drive virksomhed, men også om at gøre en meningsfuld forskel i verden – alt sammen på dine præmisser.

Jeg ønsker at hjælpe dig med at sige farvel til et snæversynet arbejdsmarked og skabe en virksomhed, der er tro mod dig selv og dit formål, der samtidig giver dig muligheden for at trives og leve en fremragende tilværelse. 

Er du klar til at lyse op?Er du klar til at give janteloven fingeren og er du klar til at tage ansvar for eget liv så kontakt mig i dag, så vi kan begynde rejsen med at skabe et autentisk og hjertevarmt firma, der får dig til at skille dig ud og trives i din forretning. Verden venter på dig, og jeg er her for at støtte dig hele vejen.

Scroll to Top