19 1

1:1 Business Boost

Lad os tune ind på, hvad du i virkelig drømmer om… og skabe det!
Hvad drømmer du virkelig om? Hvad vil du med dine evner og din passion? Jeg hjælper dig med at forme dine drømme til et salgbart produkt.
Med mine 1:1 sessioner hjælper jeg dig med at tune ind på, hvad er det du virkelig drømmer om. Hvad er det, du brænder for? Hvad er det du gerne vil opnå?

Gennem mine år som selvstændig har jeg lagt brostenene, mens jeg gik fremad. Jeg har brugt utallige timer og penge på uddannelser, strategier og kurser, og jeg har deltaget i flere gratis webinarer og workshops, end jeg kan tælle. Men det var først, da jeg fandt modet til at sætte ord på mine drømme og erkende, hvad jeg virkelig ville og kunne, at jeg turde træde ud i verden som den uperfekte mig og endelig knækkede koden.

Jeg fik lagt et solidt fundament, der kunne bære mig, og jeg lærte at være mig selv, stærk og autentisk, præcis som jeg er.

Gennem min session vil jeg guide dig til at se din forretning fra nye vinkler, identificere dine styrker og områder med potentiale. Jeg deler min ekspertise, der vil hjælpe dig med at stå stærkere i dig selv og skabe et personligt brand, der er autentisk for dig.

Jeg tror nemlig på, at du skal være præcis, som du er, for så vil du tiltrække dine drømmekunder helt automatisk.

Lad os starte rejsen mod dine mål og drømme. Book din 1:1 session i dag og begynd at transformere din forretning til det niveau, du fortjener.

Sådan foregår det?

 1. Køb en “Business Boost” session på 75 minutter
  Start din rejse ved at investere i en session, hvor vi sammen skaber klarhed og retning for din forretning.

 2. Du får en e-mail med bekræftelse og link til min kalender
  Når købet er gennemført, modtager du en e-mail, som bekræfter dit køb og indeholder et link til min kalender.

 3. Book din “Business Boost” session i kalenderen
  Find et tidspunkt, der passer dig, og book din session direkte i min kalender.

 4. Du modtager på dagen for vores samtale et link til videomødet i Teams
  På dagen for vores møde sender jeg dig et link til vores videomøde i Teams, så vi kan mødes virtuelt.

 5. Vi har vores “Business Boost” session
  Under sessionen hører jeg din historie, hvad du kan, hvad du virkelig drømmer om (husk at drømme stort!), og vi snakker om din forretning i dag og på sigt. Jeg deler mine tanker og input undervejs.

 6. Efter sessionen får du input fra mig
  Maksimalt 2 dage efter sessionen får du input fra mig enten skriftligt, på en lydfil eller video – alt efter hvad du foretrækker. Så kan du læse, høre eller se det igen og igen, mens du mærker ind i, hvad der er det rigtige for dig.

Lad os starte rejsen mod dine mål og drømme. Book din “Business Boost” session i dag og begynd at transformere din forretning til det niveau, du fortjener.

coach
mentor
coach
soloselvstændig

Grethe Smedegaard – Happy Lifestyle | Thorslundvej 2 B, 5000 Odense C | hej@grethesmedegaard.dk | CVR 41881208 | Copyright 2020-2024

Scroll to Top