Grethe

1:1 Heart - centered

WUHUU! Fedt, at du har fundet vej til min side om 1:1 samtaler med mig.

Jeg er utroligt glad for, at din nysgerrighed er blevet vakt,
og du er interesseret i at lære mere om, hvad Heart-centered betyder.

om mig

1:1 Heart-centered er den ultimative og mest personlige måde, du kan arbejde med mig på. Jeg vil give dig en dybdegående støtte, der er skræddersyet til dine unikke behov og mål. Vi vil sammen dykke ned i dine ønsker, udfordringer og muligheder for at hjælpe dig med at opnå klarhed og udvikle strategier, der sikrer din succes fra begyndelsen.

1:1 Heart-centered er ikke for alle. Det er kun for dem, der er fuldt engagerede i at skabe det liv og den hjertedrevne forretning, de virkelig ønsker, samtidig med at der er plads til balance mellem familie og helbred. Det er for dem, der er klar til at investere i sig selv og ikke mener, at de passer ind i en kasse med låg!

Du er nemlig en stjerne, og jeg er begejstret for muligheden for at arbejde sammen med dig. Med min hjertevarme og ægte tilgang, vil vi skabe et farverigt og fællesskabsorienteret forløb med plads til at være dig. Du vil føle dig forstået, og jeg vil støtte dig med hjælp og vejledning på en måde, der føles rart, hyggeligt og lækkert for dig.

Så lad os starte denne fantastiske og nærværende rejse mod at skabe det liv og den hjertedrevne forretning, du drømmer om, og gøre det på en måde, der er hjerteorienteret og autentisk for dig. Sammen kan vi skabe et fundament, der giver dig mulighed for at stråle og skinne som den stjerne, du er!

Er du klar til at investere i dig selv og opleve denne hjertevarme rejse? Så lad os komme i gang og skabe magi sammen!

om Grethe

KOMFORTZONEN ER LIGE MIG..

Hvis du er på udkig efter et forløb, hvor du kan blive inden for din komfortzone, så er Heart-centered ikke det rette forløb for dig. Jeg kan nemlig med garanti love dig, at jeg vil tage dig ud af din tryghedszone og udfordre dig til at træde uden for dine grænser og dermed komfortzonen.

Heart-centered er skabt til dig, der er træt af at blive sat i triste små kasser med låg. Det er til dig, der er klar til at bryde med det alle andre gør og ikke vil følge strømmen ved at gå efter de samme kunder som alle andre i din branche. Det er for dig, der kun ønsker at arbejde med dine ideelle kunder og være den fantastiske person du er. Det er for dig, der ønsker at følge din intuition og mavefornemmelse og samtidig gerne vil tjene godt på det, du er god til.

Vi vil sammen udforske nye veje, finde din naturlige rejse og gå efter det, der virkelig betyder noget for dig. Heart-centered er skræddersyet til at hjælpe dig med at træde ud af din komfortzone og opnå resultater, som du aldrig havde forestillet dig muligt.

Så hvis du er klar til at følge dit hjerte og bryde ud af begrænsningerne, er Heart-centered det perfekte valg for dig. Gennem vores snakke vil vi skabe en vej, der er fyldt med nærhed, glæde, kærlighed, farver, varme og følelser. Du vil opleve nydelse, lethed og naturlighed i din rejse.

Vigtigst af alt vil du blive forstået og støttet. Jeg vil være der for at hjælpe dig og give dig den nødvendige støtte, så du kan opnå dine mål. Vi vil skabe et rart, hyggeligt og lækkert miljø, hvor hjertevarme og ægthed er i centrum. Gennem fællesskab og samarbejde i øjenhøjde vil vi skabe en unik og meningsfuld rejse for dig.

Så følg dit hjerte og lad os begynde denne spændende rejse. Vær parat til at opleve dybde, glæde og autenticitet. Vi vil skabe et fællesskab, hvor du kan udfolde dit fulde potentiale og skabe en vej, der er i overensstemmelse med dine dybeste ønsker og værdier.
Er du klar til at tage dette skridt?
Lad os komme i gang og skabe magi sammen i et hjerteorienteret og fællesskabsdrevet forløb!

heart

I 1:1 heart-centered med mig arbejder vi med:

  • Selvsabotage, succesbomben og salgsmindsettet
  • Dig og din business
  • Din autentiske kerne som selvstændig
  • Dit brand og dig
  • Hvad der fucker dig op
  • Din indre powerkerne
  • Plug & Play business

Du kommer kort sagt til at arbejde dybt, intens med dit firma (og dig) således du er klar til at vise verden hvem faen du er.

Det her får du på 1:1 heart-centered

Online møder på teams

Her arbejder vi effektivt og tager fat på elefanten i rummet.
Jeg går direkte til kernen, så du ikke spilder din tid.
Dette er det sted, hvor du vil få en eller to, måske endda tre opgaver, der vil hjælpe dig med at nå dine mål endnu stærkere.

Vi har 1 online kald i ugen

Ubegrænset chat voxer

Mandag til fredag har du ubegrænset adgang til at skrive til mig via Voxer, når du har brug for min hjælp. Jeg er her for at guide, støtte og hjælpe dig med at nå dine mål.
Jeg er her for dig og for at sikre, at du har den nødvendige støtte, når du har brug for det. Uanset om du har spørgsmål, har brug for rådgivning eller ønsker at dele dine fremskridt, er jeg her for at lytte og guide dig.

Feedback og input

Jeg giver dig altid ærlig feedback og input, så du kan blive endnu bedre. Det er både gennem vores samtaler, skriftlige kommunikation eller endda lydbeskeder. Jeg mener oprigtigt, at ærlighed er nøglen til din personlige og faglige udvikling, og jeg vil aldrig give dig en bjørnetjeneste ved at undlade at være ærlig.

masser grin & humor

Jeg sætter stor pris på humor og grin i mine samarbejder med kunder. Selvom vi arbejder hårdt og er fokuseret på dine mål, er det vigtigt for mig at skabe en afslappet og positiv atmosfære, hvor vi kan nyde nogle gode grin sammen. Humor kan bringe glæde, lette spændinger og skabe en god stemning i et samarbejde.

Mit fokus i dette forløb er udelukkende på dig. Det er også grunden til, at jeg ikke tager mange 1:1 forløb. Du fortjener min fulde opmærksomhed, og du fortjener at have din drøm i centrum. Når vi indgår et samarbejde, kan du være sikker på, at jeg er 100% fokuseret på dig og ikke bliver distraheret af andres materiale. Du er min “stjerne”, og det er dig, jeg retter min opmærksomhed imod, når vi arbejder sammen.

Jeg værdsætter den tillid, du har vist ved at vælge mig som din mentor, og det er mit ansvar at sikre, at du får den bedst mulige støtte og vejledning. Jeg er her for at hjælpe dig med at forfølge dine drømme og nå dine mål, og jeg vil være tilgængelig og dedikeret til din succes.

Så lad os gå på denne rejse sammen, hvor du er i centrum. Jeg ser frem til at være din støtte og guide på vejen mod din succes. Sammen vil vi skabe en dybdegående forbindelse og bevæge os mod at realisere dine drømme.

Du kan investere i 1:1 Heart-centered og dermed i dig selv

1 Time

1.495,- kr
+ moms

Klippekort – 7 x 1 Time

7.995,- kr
+ moms

1 Måned

12.000,- kr
+ moms

3 Måned

30.000,- kr
+ moms

Scroll to Top